Begyndelsen til selvforsyning og om at sy og strikke sit eget tøj

foto

Tre dage efter, at jeg gik på barsel med mit første barn begyndte jeg at strikke. Først til ham, og siden til mig selv. Absolut med varierende held. Men sidste sommer lykkedes det for første gang at strikke en sweater til mig selv, som jeg hellere ville have på end noget andet. Faktisk er den efterhånden lidt småslidt, og jeg har strikket en sweater mere i samme mønster i grå og sørger for at skifte lidt imellem dem.

foto (1)

Denne min yndlingssweater har inspireret mig til også at lave mine egne opskrifter og jeg har efterhånden en god samling af hjemmestrik. Men jeg manglede bluser til at have på inden under mine cardigans og meget specifikke ønsker om farve og form drog mig til symaskinen og til at lave nogle simple mønstre som kan varieres i det uendelige. Næste projekt var at lave nederdele der kan passe til bluserne, og det lykkedes også med hjælp fra stof med rigelig strech.

Nu står jeg og mangler en sommerjakke, hvilket kræver udviklingen af et nyt mønster, hvilket kræver ekstra tid. Men det jo heldigt nok, når jeg hellere vil bruge tid på at sy end på at shoppe.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s