Hjemmestrik i brug #1 – En meget modificeret Levenwick.

foto (53)
Min version af Levenwick.

Jeg elsker sommeren i Danmark. De lange dage udenfor, hvor det er muligt at være på farten med drengene uden alt for meget udstyr, overtøj og skiftetøj. Men når jeg mærker det første bid af efterår i luften hæver det altid mit humør med flere grader, for så er det tid til at finde de hjemmestrikkede sweatre frem 🙂

Jeg havde en ide om at strikke Levenwick cardiganen af Gudrun Johnston som sweater og med 3/4 ærmer, men da jeg løb tør for garn blev den med korte ærmer i stedet og det er faktisk perfekt til overgangen mellem sommer og vinter. Her i midten af august er den allerede kommet frem igen, og den vil være varm nok til det meste af efteråret.

foto (54)

Sweateren er strikket i dobbelt tråd højlandsuld fra http://www.garnudsalg.dk. Mønsteret er strikket på pind 4 og resten på pind 4,5. Den strikkes oppefra og ned, først mønsteret, hvor jeg nøjedes med at strikke mønster over 90 masker + to masker til sammensyningen. Kroppen er blot en standard topdown raglan sweater, og så strikkede jeg mønsteret over 54 masker i ærmerne.

Reklamer

2 thoughts on “Hjemmestrik i brug #1 – En meget modificeret Levenwick.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s