NeverNotKnitting

foto(60)

Jeg strikker. Meget. Og får tit spørgsmålet, hvordan jeg finder tiden.

foto(61)

Sandheden er ganske enkelt, at jeg strikker når som helst, jeg kan komme til det. Når drengene sover om aftenen, når vi ser disney sjov på sofaen fredag aften, når jeg ser en film, når jeg kører i bil (som passager) og under flyveturen (og ja, ihvertfald indenrigs kan man sagtens have strikkepinde med).

foto(62)

Weekendmorgener står jeg tidligt op og nyder min morgenmad, en kop kaffe og lidt strik før drengene følger efter.

foto(65)

Forrige mandag strikkede jeg i en biograf på Frederiksberg sammen med en flok garn-gale piger. Tak til Astrid (http://www.rocknrollhausfrau.dk/) for at føre den fantastiske, skøre og unikke idé ud i livet.

foto(66)

Jeg strikker på legepladsen, i bussen, når aftensmaden er sat over og passer sig selv, når jeg snakker i telefon (med headset) og når jeg venter på at drengene har lagt sig til at sove.

foto(64)

Kort sagt: Næsten altid. Strikning er min meditation og jeg tror på, at det gør mig til et mere afbalanceret menneske og ihvertfald har jeg markant nemmere ved at holde varmen om vinteren 🙂

foto(63)

Reklamer

5 thoughts on “NeverNotKnitting

  1. åh er så glad for at høre at der er andre strikkegale derude, jeg strikker også konstant. Min mor har billeder fra da hun arbejdede på kontor, hvor man kan se at alle kvinderne sad og strikkede til møderne og mændene røg. Kunne vi indføre det igen (altså helst ikke røgen til møderne, men strikken ;))

    Like

  2. Hei – jeg følger deg ivrig på instagram og via din blogg. Du vil være så perfekt å ha med i Woolspire der bl.a. jeg blogger. Har du lyst til å høre mer, helt iforpliktende så send meg en email: heidi@woolspire.com
    ps linker til min blogg i signaturen her 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s