Strik i brug #5

 foto(84)

Jeg er lige blevet færdig med denne varme sag. Strikket på pind 7, så det gik forholdsvist stærkt. Jeg følte, at jeg strikkede om kap med kulden men nu hvor den er færdig er det blevet lidt varmere i vejret igen, så nu ligger den i skabet og venter på vinter. Jeg mangler stadig at beslutte mig for knapperne, men det kan godt tage sin tid.

Jeg var inspireret af de lange, rillestrikkede cardiganer der ses flere steder, men jeg får ikke brugt en lang cardigan og jeg var ikke så vild med den mere rå, ufærdige kant som rillestrik kan give, så derfor lavede jeg min egen version.

foto(60)

foto(81)

Cardiganen er som sædvanlig strikket lige dele på tur og hjemme. Rillestrik er generelt glimrende rødvinstrik.

foto(80)

Garnet er Naturuld fra http://www.hjertegarn.dk. Og er ny indkøbt selvom jeg egentlig havde planer om ikke at købe nyt garn i september, men da jeg fik afsluttet alle mine ventende projekter var det på sin plads med en “belønning”.

foto(85)

 Jeg glæder mig til at bruge cardiganen med denne bluse jeg fandt i den lokale genbrugsbiks i dag efter arbejde. Den kostede hele tyve kroner. Så er der råd til mere garn.

Reklamer

12 thoughts on “Strik i brug #5

  1. Super flot cardigan Kan man købe opskriften af dig? Det er lige præcis en sådan model jeg har ledt efter. Desværre er jeg ikke dygtig nok til selv at finde på. Dog vil jeg droppe ribkanten og hækle en sort kant istedet så den bliver mere jakke agtig

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s