Redesign og om at give slip

foto0Et skab fyldt med lækre uldsweatre hjælper ikke, når de første forårsagtige solstråler begynder at kigge ind af de snavsede ruder. Det kræver lidt lettere og lysere tøj, men med et igangværende købestop kræver det også lidt kreativitet at udvide garderoben. Men første etape af forårstøjet kom næsten helt af sig selv. En enkelt runde i mine yndlings genbrugsbutikker skaffede lidt “nyt” tøj til redesign og en fin skjorte fra min kærestes side af skabet (som han aldrig har gået med) måtte “lade livet”.

Blondetoppen ovenfor er lavet af en meget kort kjole, som jeg har forkortet til top-længde. Den lyseblå skjorte klippede jeg til efter mit standard kort-ærmet-bluse-mønster. Derefter manglede der kun en syning i hver side og så var den klar til brug.

foto000000

Den mørkeblå top ovenfor er lavet af en nederdel. Her har jeg brugt min top-uden-ærmer-mønster og givet den kantbånd i ærmegabet og halsen. Kantbåndet havde jeg allerede liggende i sykassen, så ingen nyindkøb der.

Blondekjolen kostede 80 kroner, men den mørkeblå nederdel var gratis fordi den havde en plet (som jeg blot klippede udenom) og skjorten huggede jeg fra min kæreste. Så de tre nye toppe har kostet i alt 80 kroner. Der kan selv det billigste bras fra H&M ikke være med prismæssigt. Jeg er vild med hvordan købestoppet tvinger mig til at være kreativ med det jeg har, og konklusionen er stadigvæk, at jeg ikke mangler noget.

I forhold til hvad jeg skrev i mit sidste indlæg om at give slip på tingene, så øver jeg mit stadig. Men i sidste uge sendte jeg et par jeans og en hjemmesyet top videre til min søde søster. Nu bliver begge dele brugt en masse af hende, og fylder ikke op i mit skab mere. Det skal jeg prøve at huske.

Reklamer

5 thoughts on “Redesign og om at give slip

  1. Fine nye toppe du har fået lavet.

    Er meget inspireret af det seje projekt du har gang i. Så jeg har selv været igang med symaskinen. Må lige få lavet et indlæg på min blog, en af dagene.

    Tak for inspiration.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s