Strik i brug #9

foto994

English recap: I adapted a pattern for a children cardigan to be a sweater that fitted me. It is knitted on needles size 2,5 which turned out to be a bit of a stretch but I made it through, and I love it.

Efter at have strikket en MINI cardigan til lillebror, mens han stadig lå i maven, fik jeg den idé, at det også ville være en fin opskrift i voksen-størrelse. Så jeg kastede mig ud at forstørre opskriften, så den passede til mig. Det var lidt et selvmål at strikke en voksen sweater på pinde 2,5, men jeg fik ekstra motivation, da maven igen var væk og jeg kunne se frem til at få den på.

Jeg har brugt højlandsuld fra Garnudsalg.dk og den holder ret fint i brug, selvom sweateren efterhånden er et par år gammel og jeg i netop de år har haft en hverdag, hvor jeg har haft lillebror meget på armen.

I disse dage nyder vi en forlænget weekend, med hele fire dage fri. Vi har været på legepladser og besøgt to hold, søde og gæstfrie vennepar. I eftermiddag har vi taget konsekvensen af de aktive dage, og bare været hjemme, set tegnefilm og spist popcorn.

Nu vil jeg, trods to ventende projekter, starte et helt nyt projekt, fordi jeg har fået en idé. Mon ikke de fleste strikke-tosser kender det 🙂

Reklamer

7 thoughts on “Strik i brug #9

  1. Hvor er den bare flot – du er altså et geni til at designe enkle, lette og smukke modeller.
    Kommer opskriften på Ravelry ligesom de andre?

    Like

  2. Nå, det var en skam – vil du have noget imod, hvis jeg forsøger at lave noget der ligner? – Jeg synes bare den er sød og kunne godt tænke mig at lave sådan en.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s