Frugal Friday 

  

  1. Jeg brugt en meter af stoffet fra genbrugsjagten forleden til at sy sengetøj til lillesøsteren til min guddatter på Grønland. Det bliver en del af barselsgaven, som jeg sender derop, hvor hjemmestrik dog spiller hovedrollen. Kantbånd og trykknap var fra lageret og projektet tog max en lille time at stykke sammen. Hurtigere end at køre ud og købe sengetøj. 
  2. Vi faldt over den perfekte sofa på den blå avis og skyndte os at slå til. Det var egentlig meningen, at vi skulle vente med en “ny” sofa, men nu var den der i super stand og til en rigtig god pris. Jeg satte vores 16 år gamle sofa på den lokale køb-salg-bytte side på Facebook, og den bliver hentet imorgen. 
  3. Vi arbejder stadig på at tømme fryseren, så aftensmaden har den sidste uge bestået af nogle lidt mystiske sammensætninger, men alle er blevet mætte og glade. 
  4. Det er blevet lidt lunere i vejret, og jeg er skiftet over til at bruge ballerinasko på arbejde. Jeg har to par, som begge er købt på trendsales sidste år, til næsten ingen penge. Jeg er ret glad for mærket vagabond, og ved, at jeg er en ren str. 39, så det er nemt at opkøbe andres fejlkøb, når sommeren er ved at slutte. Så jeg burde være dækket ind med sommersko. 
  5. Idag bragte det flotteste solskinsvejr, som kombineret med en fridag gjorde, at jeg havde tre maskiner tøj hængende i solen fra kl 11, og det er helt tørt nu, bare af gratis solenergi 😀 

God aften derude.

Reklamer

One thought on “Frugal Friday 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s